Енергетизирање во природа

4 Просмотры
Издатель
Мр психолог/сов.психотерапевт
Розалија Секулоска

rozalijapsihoterapevt@

Животот е онаков каков што ќе го "создадеме" по некој карактеристичен личносен и општествен склоп.

Има периоди кога се ни оди од рака....

Има периоди кога мислиме дека цел свет се свртел против нас!

Во "полошите" периоди, не донесувакте брзи одлуки и решенија. Наместо тоа...свртете се кон себе и во себе побарајте го мирот и мудроста.

Има многу техники. Изберете ја онаа која најмногу Ви пасува ма карактерот.????
Категория
Природа
Комментариев нет.